Groenrijk 728 online
 1. 'Heerlijke mix van humor en realiteit'

  Het was een heerlijke mix van humor en realiteit, de cabaretavond 'Scheepers prikt door' met entertainer Rob Scheepers in De Drie Linden donderdagavond. ‘Corona was uiteraard de rode draad, want waar moet je het anders nog over hebben in de try-out van je oudejaarsconference', meldt de organisatie.
  'Heerlijke mix van humor en realiteit'
  (Foto: Rob Scheepers)

  Een goed gevulde zaal met in totaal tweehonderdveertig gasten heeft zich kostelijk vermaakt. En met de beschikbare hapjes- en drankjespakketten kwam niemand iets tekort. Een nazit was door de coronamaatregelen helaas niet mogelijk, maar een avondje lachen deed veel mensen duidelijk goed.

   

  Met het oog op de verwachte aankondiging van nog strengere maatregelen was dit mogelijk zelfs de voorlopig laatste show van Rob Scheepers, zoals hij zelf aangaf.

   

  Cabaretmiddag

  De voor komende zondag geplande cabaretmiddag gaat vooralsnog door, melden Stichting De Drie Linden en BAK van Boemeldonck. Tussen 14.00 en 18.00 uur zijn er optredens van tonpraters Dirk Kouwenberg, Joep de Wildt, Barry Knapen, Peter van der Maas, Erik Mulder, Hans Verbaarschot en Bekenaren Jaap Rutten en René Domstorff. Mochten nieuwe coronamaatregelen roet in het eten gooien, dan volgt nadere informatie.

   

  De cabaretvoorstellingen maakten oorspronkelijk deel uit van een compleet feestweekend van Stichting De Drie Linden en BAK van Boemeldonck. Maar alle andere activiteiten moesten worden geannuleerd door de coronamaatregelen.

  Vrijdag 26 november 2021
  PrinsenbeekRob ScheeperscabaretDe Drie LindenBAK van Boemeldonck
  'Heerlijke mix van humor en realiteit'
  (Foto: Rob Scheepers)
  0
  Reacties