Groenrijk kerst 2021
 1. Heemkundekring viert zilveren jubileum met mediaspektakel

  Heemkundekring Op de Beek bestaat 25 jaar en wil dit zilveren bestaansjubileum samen met alle Prinsenbekenaren vieren. Dit met het voor iedereen toegankelijke mediaspektakel 'Prinsenbeek Binnenstebuiten' op 26 en 27 maart 2022 in de Jumbo Miegielsen-zaal in De Drie Linden.
  Heemkundekring viert zilveren jubileum met mediaspektakel
  (Illustratie: Heemkundekring Op de Beek)

  Door Heemkundekring Op de Beek

  Het wordt een groots mediaspektakel dat helemaal in het teken staat van hoe het komt dat Prinsenbeek zo’n fijne, hechte gemeenschap is. Het plan is om de ontwikkelingen van het dorp en de Beekse samenleving in de loop der eeuwen in beeld te brengen. Dit op dynamische wijze, op een 5,5 x 3 meter groot scherm, met passende licht- en geluidseffecten. Op cruciale momenten/overgangen zal de voorstelling aangevuld worden met toepasselijke muziek, zang en dans, uitgevoerd door plaatselijke muzikanten, zangers en dansers.

   

  De gewone Prinsenbekenaar

  De belangrijkste factor is echter de gewone Prinsenbekenaar zelf. Die verdient dan ook een prominente plaats. De komende tijd wordt u misschien ook door Han en Lia de Graaf ergens in het dorp aangesproken, met de vraag of zij een foto van u mogen maken. Als u uw medewerking geeft, dan komt u ook voor in dit spektakel. Bij voorbaat bedankt voor de medewerking.

  Vrijdag 22 oktober 2021
  PrinsenbeekHeemkundekring Op de Beekjubileum
  Heemkundekring viert zilveren jubileum met mediaspektakel
  (Illustratie: Heemkundekring Op de Beek)
  0
  Reacties