Groenrijk 728 kerst
 1. Handwerk in pand Boerenbond

  Het is inmiddels een half jaar geleden dat hij met zijn bedrijf zijn intrek nam in het pand van de vroegere Boerenbond aan de Valdijk in Prinsenbeek, maar nu begint zijn zaak echt te lopen. Mike Bogers (26) uit Breda is dan ook trots op zijn ‘MB industrial living’, met handgemaakte items met een stoere look voor horeca en particulieren.
  • (Foto: Mike Bogers)

  Eerder was hij werkzaam als autotechnicus/keurmeester, maar ook toen al maakte hij meubels voor vrienden. ,,Ik interesseer me voor het werken met staal en verschillende soorten hout.’’ Zijn werk was populair bij vrienden en bekenden, vertelt hij. En omdat het altijd al zijn passie was om met zijn handen te werken en tegelijkertijd het ondernemerschap kriebelde, besloot hij om een carrièreswitch te maken. Naar een eigen bedrijf voor het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte meubels voor klanten.

   

  Eiken tafels

  Zo maakt Mike onder meer eiken tafels. Van rustieke tafelbladen met noesten tot aan foutvrij. In de showroom staat binnenkort een groot assortiment, leverbaar in bijna ieder gewenste afmeting.

   

  Eerder zaten er al krakers in het pand waar tot 2014 de Boerenbond was gevestigd, iets wat de eigenaar sindsdien via anti-kraakverhuur wil voorkomen. Tot eind vorig jaar was er één jaar Kringloop Prinsenbeek gevestigd. Nu huurt Mike Bogers de ruimte van VPS leegstandsbeheer. Ontwikkelcombinatie Remmers Bouwgroep-HVB Projectontwikkeling wil op deze locatie een appartementencomplex met veertig woningen bouwen. Tot het zover is en het pand wordt gesloopt, heeft de jonge ondernemer er zijn werkplaats en showroom. 

   

  Eerst geniet Mike nog even van een korte vakantie. Vanaf 10 augustus is zijn zaak weer open. Belangstellenden wordt verzocht tevoren even te bellen via tel. 076-2066015 voor een afspraak, of mail naar info@mb-industrial-living.nl. Zie ook www.mb-industrial-living.nl, Facebook en Instagram.

  Zondag 26 juli 2020
  PrinsenbeekBoerenbondindustrial livinghandwerkmeubels
  • (Foto: Mike Bogers)
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties