1. G-team Beek Vooruit wint alle wedstrijden

  Het G-team van Beek Vooruit had zaterdag een heel succesvol toernooi bij VV Bavel, meldt Beek Vooruit. De voetballers speelden twee keer tegen Mechelen kids, Sovak en Nieuwe Boechout en wonnen alle wedstrijden. En bijna alle spelers wisten te scoren.
  G-team Beek Vooruit wint alle wedstrijden
  (Foto: Facebook, Beek Vooruit)

  Woensdag moesten de voetballers ook al aan de bak. Toen namen ze het bij Beek Vooruit op tegen de ouders. Ook deze wedstrijd eindigde in het voordeel van het G-team. Dit was een hele belevenis, aldus trainer Jan Naalden.

   

  Het G-team van Beek vooruit is een voetbalteam voor jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. De voetbalploeg met elf spelers tussen de 6 en 17 jaar is opgericht in september 2017 en traint elke woensdagavond. De jongens spelen nog vriendschappelijke wedstrijden met clubs uit de regio, vooral Oosterhout, Gilze-Rijen en Dongen. Het is de bedoeling om ook met de competitie mee te gaan doen, maar daarvoor zijn nog een één of twee extra spelers nodig. Trainers zijn Niels Fasen, Jan Naalden en Kees van de Beemt. Marjolein Looijmans en Rachel Kolmeijer maken de begeleidersgroep compleet. Ook buiten voetbal proberen ze leuke dingen te doen. Uitgangspunt voor het G-team is: ‘Wat we gewoon kunnen, doen we gewoon. En wat speciaal moet, speciaal.’ Ze deden ook al mee aan het G-voetbaltoernooi van NAC.

   

  Het G-team van Beek Vooruit traint wekelijks op woensdagavond van 18.45-19.45 uur. De trainingen beginnen weer na de zomervakantie. Extra spelers zijn nog steeds welkom. Neem bij belangstelling of met vragen contact op met Jan Naalden op 06-14743556.

  Zondag 09 juni 2019
  PrinsenbeekG-teamBeek Vooruittoernooi
  G-team Beek Vooruit wint alle wedstrijden
  (Foto: Facebook, Beek Vooruit)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.