1. Grote zaal vol met kieltjes

  (Foto's: BAK Hoffotograaf Jeroen Romers)
  Het was druk vrijdagavond in de Belle Fleur-zaal van De Drie Linden in Prinsenbeek. De kinderen van Boemeldonck hebben duidelijk zin in carnaval en een opwarmer als het Jeugdfeest trekt dan ook veel publiek. Opvallend was het grote aantal kieltjes.

  Bij de Piepers waren er met ruim vierhonderdvijftig bezoekers nog meer dan vorig jaar en bij het Kreezie was het aantal aanwezige jongeren met een kleine vierhonderd vergelijkbaar met de vorige editie.

   

  De kinderen vermaakten zich er bij de muziek van dj’s Marit, Matthijs, Sem, Thomas en Jordi, jongeren die er straks ook tijdens carnaval weer een mooie feestje van zullen maken.

   

  Niet alleen de kieltjes verraadden overigens de Boemeldonckse paplepel. Van de allerkleinsten tot de bijna-cafégangers, allemaal deden ze mee met wat een avondje carnaval vieren tot een echt Boemeldoncks carnavalsfeest maakt, van roeien tot polonaise.

   

  De organisatie kijkt volgens Nancy Giesbergen van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK) terug op een heel geslaagd Jeugdfeest.

  Zaterdag 16 februari 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckjeugdfeest
  (Foto's: BAK Hoffotograaf Jeroen Romers)
  Reacties