Groenrijk 728 100920
 1. Grote drukte laatste dag Primera

  Het was de laatste dag voor Primera Van Tilborg in Prinsenbeek, en wat voor één. De hele zaterdag was het druk, een komen en gaan van vrienden en bekenden die Els (69) en Fred van Tilborg (70) nog even kwamen bedanken en het allerbeste voor de toekomst wilden toewensen.
  • Els en Fred met zittend familieleden Corry en Regina (rechts). Els met hondje Tinus, een dagelijkse bezoeker van Primera Van Tilborg,
  (Foto's: Andy van Tilborg)

  Fred en Els gaan na twintig jaar Primera Van Tilborg met pensioen en hebben het winkelpand met woonhuis verkocht. De zaak aan de Markt heeft hen veel arbeidsvreugde gegeven. Samen met schoonzus Marian, schoondochter Cindy en vriendin Jopie vormde Els velen jaren een ‘gouden team’. Later was Fred er ook steeds meer.

   

  Het koppel geniet achterin de zaak van de belangstelling, terwijl de verkopen ook deze laatste dag nog gewoon doorgaan. ,,Zo leuk al die reacties’’, reageert Fred een uur voor de deur definitief dicht gaat. ,,Zoveel bossen bloemen, drank en cadeaus’’, voegt Els er dankbaar aan toe. ,,Wij zijn de komende veertien dagen zat en komen minstens tien kilo aan’’, grapt Fred.

   

  Zelf hebben ze ook gezorgd voor wat lekkers voor de gasten, net als voor alle hondjes. Want die zijn gewend dat ze hier altijd een koekje krijgen. Voor een eerder artikel over Primera Van Tilborg: klik hier.

  Zaterdag 07 december 2019
  PrinsenbeekPrimera Van Tilborg
  • Els en Fred met zittend familieleden Corry en Regina (rechts). Els met hondje Tinus, een dagelijkse bezoeker van Primera Van Tilborg,
  (Foto's: Andy van Tilborg)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.