Groenrijk 728 voorjaarsbloeiers
 1. Grootorde met Kruis voor Willem Halters

  Willem Halters uit Prinsenbeek is vrijdagavond onderscheiden met de Grootorde met Kruis. Hij kreeg deze BAK-onderscheiding uit handen van Prins Franciscus LVII tijdens een bezoek van het BAK-gezelschap aan de bouwschuur van de Prinsenwagen.
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Door BAK van Boemeldonck

  Willem is een echte carnavalsliefhebber. Vrijwilliger zijn dat zit hem in zijn bloed. Hij heeft zijn liefde en enthousiasme voor carnaval in Boemeldonck, samen met zijn vrouw Carla, met de paplepel ingegoten bij hun vier kinderen.

   

  De meeste mensen kennen hem vermoedelijk als hofmachinist van de Boemel, een rol die hij met verve vervult. Maar Willem doet veel meer. Dat hij niet zo maar een carnavalsvierende vrijwilliger is, blijkt wel uit de lijst commissies waarin hij actief is of is geweest. Op deze lijst staan onder meer de commissie getimmerten, de decorploeg, op- en afbouwen Piepers en Kreezie, opbouwen Markt, de inkomborden en sponsordoeken bij de entree van Boemeldonck, de commissie afval rondom de optochten, invallen bij de raad van elf, de voettocht, onderhoudsploeg SBS-gebouw, bouwen aan de Prinsenwagen en niet te vergeten de schooiwagen.

   

  Voor nieuwe ideeën staat Willem altijd open. Sinds vorig jaar worden de ontbijtjes die gewonnen zijn bij de BAK-zittingen bijvoorbeeld niet meer bij de mensen thuisbezorgd, maar de mensen kunnen al rijdend met de Boemel hiervan genieten. Iets wat de prins en prijswinnaars super vinden en waar Willem zelf ook echt van geniet.

   

  Ook andere Beekse verenigingen en het Zunderts Corso kunnen op zijn steun rekenen. En voor allemaal heeft hij dezelfde instelling: hij helpt en zorgt dat het goed gebeurt! Willem is een mooi, sociaal betrokken persoon, een supervrijwilliger en een echt carnavalsmens, en daar zijn wij superblij mee! Willem van harte gefeliciteerd!

  Zaterdag 04 februari 2023
  PrinsenbeekBAK van Boemeldonckcarnavalonderscheiding
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  0
  [nexturl]
  Reacties