Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Griffioen wint sportiviteitsprijs NAC JSL

  Griffioen wint sportiviteitsprijs NAC JSL
  Basisschool De Griffioen uit Prinsenbeek ging er dit seizoen met de sportiviteitsprijs van de NAC Junior Street League vandoor. Dat werd donderdag bekend na een zinderende ontknoping van het voetbaltoernooi voor Bredase basisscholen.

   

  De Griffioen toonde zich met de sportieve spelers én toeschouwers de sportiefste school van het seizoen en kreeg daarom de sportiviteitsprijs. De voetballers van de school winnen hiermee een avondje NAC.

   

  In totaal 150 Bredase basisschoolleerlingen maakten donderdag in onderlinge wedstrijden uit wie er met de felbegeerde wisselbeker naar huis ging. Uiteindelijk trok basisschool De Driezwing aan het langste eind, waarmee de leerlingen een compleet verzorgde schoolreis wonnen. Hiermee eindigden zij net boven De Liniedoorn en Ons SBO die respectievelijk tweede en derde eindigden. Ook Fair Play en Fair Support telden mee tijdens de finaledag en deze prijs ging dus naar De Griffioen.

   

  NAC Street League en NAC Ladies Street League

  De NAC Street League werd dit jaar gewonnen door de jongens van De Rotonde. Zij krijgen een volledige verzorgde schoolreis voor het hele eerste leerjaar. Bij de meisjes was de afvaardiging van het Newmancollege het sterkste, zij mogen met het hele team naar NAC. De sportiviteitsprijs ging zowel bij de jongens als bij de meiden naar Tessenderlandt.

  Maandag 16 april 2018
  PrinsenbeekNAC Street LeagueDe Griffioen
  Griffioen wint sportiviteitsprijs NAC JSL
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.