1. Gratis volle kar voor Anja Vissers

  Gratis volle kar voor Anja Vissers
  (Foto: Angelique Kuijpers)
  Prijswinnares Anja Vissers heeft maandagavond goed haar best gedaan tijdens het ‘gratis boodschappen doen’ bij Jumbo Miegielsen. Ze had voor maar liefst 271,02 euro in haar winkelwagentje geladen tijdens de één minuut gratis winkelen. Een mooie prijs, gewonnen met de actie van de supermarkt met News Internetradio.

  Dit internetradiostation van Bekenaar Arjan Hermans zendt sinds kort op vrijdagmiddag ook uit op FM, via BredaNu. Door goed te luisteren naar de vrijdagmiddaguitzending van News Internetradio konden luisteraars één minuut gratis winkelen winnen. Iedere vrijdagmiddag in april onthulden de dj’s met verschillende aanwijzingen één liedje, dat naar een specifiek product van Jumbo Miegielsen verwees.

   

  Arjan Hermans startte met News Internetradio in 2015. Al vanaf z'n 18e is hij met radio bezig, daarna is hij begonnen met Twice Drive-In. Maar radio bleef altijd zijn passie.

   

  BredaNu is te horen via de ether op 107.3 FM, via de kabel op 92.9 FM, via internet www.bredanu.nl/luister, via de TuneIn app of via de Lokale Omroep app. News internetradio is te beluisteren via www.newsinternetradio.nl.

  Dinsdag 14 mei 2019
  PrinsenbeekNews InternetradioJumbo Miegielsen
  Gratis volle kar voor Anja Vissers
  (Foto: Angelique Kuijpers)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.