1. Gouden paar Sjak en Marleen Vissers

  Sjak (72) en Marleen (71) Vissers-van der Bom  uit de Postbaan in Prinsenbeek waren vrijdag vijftig jaar getrouwd. Ze hebben dit thuis gevierd, met een door de kinderen georganiseerde doorlopende receptie.
  • Kinderen en kleinkinderen Vissers. (Foto: Familie Vissers)
  (Foto: Familie Vissers)

  Het geplande grote feest kon niet doorgaan vanwege de coronaregels, verklaren ze het alternatief onder de carport, waarvan ze toch bijzonder hebben genoten.

   

  Sjak is geboren in de Zanddreef in Prinsenbeek en Marleen komt uit de Mauritsstraat in Breda. De eerste zeven jaar van hun huwelijk woonden ze in de Harmonielaan. Daarna achttien jaar in het Huifakkerstraatje en nu alweer lange tijd in de Postbaan. Ze hebben twee kinderen en vier kleinkinderen.

   

  Sjak reed jarenlang op de vrachtwagen en had tot zijn vijftigste een eigen transportbedrijf. Marleen werkte bij Muziekhandel Spronk. Iets wat haar bijzonder goed paste. Net als haar echtgenoot is ze immers dol op muziek maken; zij speelt bariton en hij schuiftrombone. Ze maken deel uit van maar liefst vier orkesten. Samen zitten ze bij het Groot Orkest en het Seniorenorkest van Amor Musae en bij De Droelen. Hij speelt ook nog bij Die Lageländer en zij bij De Simmers.

  Zaterdag 04 juli 2020
  Prinsenbeekgouden bruiloft
  • Kinderen en kleinkinderen Vissers. (Foto: Familie Vissers)
  (Foto: Familie Vissers)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.