1. Gouden paar Kees en Nel van Rijen

  Kees (74) en Nel (73) van Rijen uit de Postbaan in Prinsenbeek waren vrijdag vijftig jaar getrouwd. Het vandaag bij Marktzicht geplande feest kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan, maar gisteren werd het wel een leuke dag.
  Gouden paar Kees en Nel van Rijen
  (Foto: Marjan van de Wijngaart)

  In klein gezelschap, met kinderen en kleinkinderen. Die hadden het huis mooi versierd en er waren veel bloemen en kaarten. ,,En appjes, ik heb de hele dag achter dat ding gezeten’’, lacht Nel.

   

  Kees is opgegroeid in de Gageldonksestraat, bij het Hooghuys, vertelt hij. Nel van Nijnatten komt oorspronkelijk uit Etten-Leur. Het stel ontmoette elkaar in de feesttent op de Beekse voorjaarskermis van 1963. ,,Ja, we hebben zeven jaar verkering gehad.’’ Sinds hun huwelijk wonen ze aan de Postbaan. Ze hebben twee zoons, Pedro en Arno, en vier kleinkinderen. 

   

  Het gouden koppel is actief bij de KBO en dol op fietsen. ,,Gisteren zijn we er ook nog even tussenuit geweest op de fiets. Toen we terugkwamen stak er zelfs een bos bloemen uit de brievenbus, van m’n jongste broer’’, aldus Kees. Ze prijzen zich vooral gelukkig dat het goed met hen gaat, maar hopen van harte dat ze eind dit jaar alsnog een groter gouden-bruiloftsfeest kunnen vieren.

  Zaterdag 16 mei 2020
  Prinsenbeekgouden bruiloft50 jaar getrouwd
  Gouden paar Kees en Nel van Rijen
  (Foto: Marjan van de Wijngaart)
  Reacties