1. Gouden dienstverband Elio De Spirt

  Vijftig jaar in dienst bij dezelfde werkgever is wel heel uitzonderlijk. Toch gebeurt het soms nog, zoals maandag bij TES Installatietechniek in Prinsenbeek, waar Elio De Spirt zijn gouden dienstverband vierde.
  Gouden dienstverband Elio De Spirt
  (Foto's: Nancy Carels)

  Door TES Installatietechniek

  In deze moeilijke tijd geen handen schudden en uitgebreide felicitaties, maar Elio werd wel verrast met een mooi versierde werkplek, gepersonaliseerde gebakjes en cadeaus. Aan het eind van de middag was er als kers op de taart een heuse drive-through, waar een hele stoet met collega’s onder de slingers en luid getoeter vanuit de auto Elio kon feliciteren.

   

  Op zestienjarige leeftijd begon Elio bij het bedrijf waaruit in 1983 TES Installatietechniek is ontstaan. Eerst gehuisvest aan de Groenstraat en later aan de Logtenburg, waar Elio de laatste jaren als magazijnchef werkzaam is.

   

  Vele kennen Elio van de Grote Optocht van Boemeldonck, waaraan hij al jaren deelneemt met de act ‘Die 2’, altijd met optochtnummer 22. Ook is hij bekend als trompetspeler van blaaskapel D’ruit. Over enkele maanden gaat de jubilaris van zijn welverdiende pensioen genieten.

  Dinsdag 17 november 2020
  PrinsenbeekjubileumTES InstallatietechniekBoemeldonck
  Gouden dienstverband Elio De Spirt
  (Foto's: Nancy Carels)
  Reacties