Groenrijk 72 111120
 1. Golf populair in coronatijd

  Golf is een populair tijdverdrijf in coronatijd; Golfvereniging Albatross in Prinsenbeek telt bij aanvang van dit nieuwe jaar maar liefst tien procent meer aanmeldingen voor lidmaatschap.
  Golf populair in coronatijd
  (Foto: Golfvereniging Albatross)

  ‘Wij kunnen nu al spreken van een nooit vertoonde start van het nieuwe jaar’, meldt de club in de nieuwsbrief voor de leden. ‘Golf blijkt nu, bij verbod van andere activiteiten en sporten, toch een dankbare manier om buiten actief te zijn.’ Volgens het bestuur melden zich namelijk niet alleen meer nieuwe leden, het is ook drukker op de baan dan voor corona; leden maken vaker gebruik van de faciliteiten.

   

  In 2020 was het ledental nog met drie procent gedaald, voornamelijk omdat leden moesten stoppen vanwege gezondheid en leeftijd. Albatross heeft in totaal ruim vijfhonderd leden die gebruik maken van de negenholes baan aan de Weimersedreef. Voor informatie en aanbiedingen: www.albatrossgolf.nl/

   

  Een andere vereniging waar nog kan worden gesport in coronatijd is tennisclub TV Prinsenbeek. Hier was echter geen sprake van een toename van het aantal nieuwe leden afgelopen jaar, maar juist een bescheiden afname, vooral bij de jeugd.

  Zaterdag 09 januari 2021
  PrinsenbeekgolfGolfvereniging AlbatrossTennisvereniging Prinsenbeekcorona
  Golf populair in coronatijd
  (Foto: Golfvereniging Albatross)
  Reacties