Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Goesting voor kunst

  Goesting voor kunst
  ‘Goesting voor kunst’ heet de expositie van Brabantse kunst in de Vlaamse schuur van De Nispenhoeve in Prinsenbeek op zaterdag 7 en zondag 8 juli. Tussen 12.00 en 18.00 uur is iedereen hier welkom.

   

  Door John en Wilma Heller

  Het betreft kunst uit Prinsenbeek, Den Bosch, Tilburg, Breda, Duffel, Rucphen, Brasschaat en Roosendaal. Conceptueel, bijzondere vormgeving, confronterend, verrassend, speels, strak. Kom genieten in de schitterend gerestaureerde Vlaamse schuur uit het begin van de 18e eeuw.

   

  Uw kunstenaars: Jan Tankink, Aagje van den Brand, Desiree Bruglemans, Riet van de Hoeven, Samira Boon, Erik Oldenhof, Ingrid van den Hoven, Peter van Goethem, Philip de Koning, Gisela in ’t Veld, Deen van de Broek en Christiane Vleugels. Schilderijen in olie, acryl, aquarel, pastel; schilderijen van papier en textiel; sculpturen; keramische vazen, surprises, beelden; beelden in marmer, staal, hout en gemengde techniek; origami.

   

  Kom genieten in De Nispenhoeve, Beekstestraat 76, tel. 06-29257570, parkeren aan de openbare weg. Entree is 2 euro (inclusief koffie, thee).

  Zaterdag 23 juni 2018
  PrinsenbeekkunstNispenhoeve
  Goesting voor kunst
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.