Groenrijk 728 100920
 1. Glimlach cadeau voor mensen met kanker

  Stichting Look Good Feel Better organiseert samen met honderden schoonheidsspecialisten in het land de actie ‘Geef een glimlach cadeau’.  Vanaf Wereldkankerdag 4 februari geven de deelnemers deze maand door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Puur Huidinstituut in Prinsenbeek en Oosterhout doet ook mee.
  Glimlach cadeau voor mensen met kanker
  (Foto: Puur Huidinstituut)

  Aanmelden voor deze gratis actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl

   

  ,,Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om mensen weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’’’, verklaart Edith Naaijkens van Puur Huidinstituut.

   

  De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doet ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

   

  Look Good Feel Better geeft al meer dan zeventien jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Edith Naaijkens van Puur huidinstituut is teamleider van Look Good Feel Better voor de locatie Amphia Molengracht. Met haar team van vrijwillige schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten organiseert zij speciale workshops in het ziekenhuis. www.lookgoodfeelbetter.nl

  Vrijdag 24 januari 2020
  PrinsenbeekLook good feel betterkankerglimlachschoonheidsbehandeling
  Glimlach cadeau voor mensen met kanker
  (Foto: Puur Huidinstituut)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.