1. Gestolen auto’s, drugs, wapens en €50.000 euro bij opgepakte bewoners Strijpenseweg

  In Prinsenbeek zijn zaterdag drie verdachten aangehouden in verband met heling van voertuigen. In de woning van twee van hen, aan de Strijpenseweg, zijn afgelopen dinsdag bij een doorzoeking drugs, wapens, munitie en 50.000 euro cash in beslag genomen. De drie worden ook verdacht van witwassen.

  Eén verdachte, een man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is zaterdagmiddag rond 17.00 uur aangehouden in een woning aan De Bunders in Prinsenbeek. Dit in verband met een mogelijk gestolen voertuig. Toen hij via de schutting probeerde te vluchten, kregen agenten de man naar de grond en konden ze hem aanhouden. Uit controle bleek dat hij ook nog een gevangenisstraf uit moest zitten in Nederland. Hij zit momenteel vast in het politiecellencomplex.

   

  Drie gestolen voertuigen

  Kort daarna zijn op de Strijpenseweg in een loods drie gestolen voertuigen aangetroffen. De bewoners van dit adres, een man en een vrouw, zijn op heterdaad aangehouden op verdenking van heling. Ook zij zitten vast in het cellencomplex.

   

  Doorzoeking

  Dinsdag is vervolgens de woning aan de Strijpenseweg doorzocht met de rechter-commissaris. Hierbij heeft de politie ruim 50.000 euro cash, diverse soorten drugs, wapens en munitie gevonden. Deze goederen zijn in beslag genomen. Er wordt verder onderzoek gedaan naar de drie verdachten en hun betrokkenheid bij heling en witwassen.

  Donderdag 13 februari 2020
  Prinsenbeekjpolitiehelinggestolen auto'sdrugswapens
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.