Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. 'Geslaagd .... en door!'

  'Geslaagd .... en door!'
  De Rabobank heeft momenteel de campagne ‘Geslaagd …. én door!’. Jongeren die zich nu nog in het zweet werken tijdens hun examens kunnen er na afloop van deze intensieve periode mooie prijzen mee winnen. Ronnie Flex helpt tijdens deze campagne van de Rabobank via Instagram eindexamenkandidaten bij het maken van hun keuze na de middelbare school.

   

  Examenkandidaten kunnen zich tot 14 juni via Rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuze zij maken met het diploma op zak. Hierbij zijn vier categorieën: reizen, studeren, op jezelf gaan of werken. In elke categorie zijn prijzen te winnen. Rabobank wil op deze manier jongeren helpen bij de volgende stap om op eigen benen te staan, welke stap dit ook is.

   

  Hierbij maken geslaagden kans op prachtige prijzen: een reischeque van € 2.000, de betaling van €2.000 collegegeld of een jobcoachsessie ter waarde van € 2.000. Daarnaast liggen er ruim 80 cheques voor de inrichting van een ‘studie-proof’ kamer van € 800 klaar.

   

  De reischeque, het collegegeld en de jobcoach worden eenmalig landelijk uitgereikt, terwijl ruim 80 lokale Rabobanken een cheque voor een ‘studie-proof’ kamer ter waarde van €800 aan een geslaagde scholier gaan overhandigen. 

   

  Op 13 juni volgt voor ruim 200.000 examenkandidaten de spannende en vaak zenuwslopende ontknoping: geslaagd, een her of gezakt? Ronnie, die als motto ‘doe je best op school’ heeft, beleeft die dag de spanning mee via Instagram Live en reageert op berichten van geslaagde scholieren. Hij feliciteert hen uiteraard, maar is ook benieuwd naar hun toekomst. Want het is Geslaagd… én door!

  Woensdag 16 mei 2018
  PrinsenbeekRabobankgeslaagdprijzenInstagram
  'Geslaagd .... en door!'
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.