1. Gemeente akkoord plan Boerenbond

  Burgemeester en wethouders van Breda zijn akkoord gegaan met het plan voor een appartementencomplex met veertig woningen op de plek van de oude Boerenbond in Prinsenbeek. Ze willen ook dat dit er snel komt, meldt BN DeStem.
  Gemeente akkoord plan Boerenbond
  (Impressie Remmers en HVB Projectontwikkeling, getoond tijdens informatieavond 18 april)

  De belangstelling voor de appartementen op de hoek van de Haver- en Valdijk overstijgt het aantal woningen dat er zal worden gebouwd. Het ziet ernaar uit dat de noodzakelijke wijziging van het bestemmingsplan eind dit jaar aan de raad kan worden voorgelegd, volgens de krant: klik hier.

   

  Remmers Projectontwikkeling en HVB Projectontwikkeling willen een appartementencomplex met vier bouwlagen neerzetten. Ongeveer de helft van de appartementen zal worden verkocht en de andere helft gaan de projectontwikkelaars zelf verhuren. Het betreft woningen van sociale en middenprijs-huur tot koopwoningen in het middensegment.

   

  Als alles vlot verloopt, is het de bedoeling dat er over een jaar wordt gestart met de bouw, meldde de projectontwikkelaars eerder. De verwachting is dat de woningen eind dit jaar in de verkoop komen.

   

  In het pand van de voormalige Boerenbond zaten tot mei vorig jaar krakers. Sinds november wordt het anti-kraak verhuurd aan Kringloop Prinsenbeek, dat er nu sneller weg moet dan eerder werd aangenomen. Voor een eerder bericht: klik hier

  Maandag 13 mei 2019
  PrinsenbeekBoerenbondappartementenRemmers ProjectontwikkelingHBV ProjectontwikkelingGemeente Breda
  Gemeente akkoord plan Boerenbond
  (Impressie Remmers en HVB Projectontwikkeling, getoond tijdens informatieavond 18 april)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.