1. Geldautomaat op het kerkplein

  Er is een nieuwe locatie voor de geld- en sealbagautomaat van de Rabobank in Prinsenbeek. Die komt onder de toren op het kerkplein, meldt Rabobank Breda.
  Geldautomaat op het kerkplein

  Deze plaats is centraal gelegen en goed bereikbaar, aldus de bank, die aangeeft dat de pinbox een passende uitstraling zal krijgen.

   

  De geldautomaat heeft nu nog een plek in het voormalige Rabobank-kantoor aan de Loopstraat. Bij de sluiting van het kantoor in 2017 is aangegeven dat Rabobank Breda de automaten in Prinsenbeek zou proberen te behouden, omdat dit belangrijk is voor het dorp. 

   

  Parochie

  De ontwikkelingen rondom de verkoop van het Rabopand zijn inmiddels in een vergevorderd stadium. Gezien de nieuwe bestemming zijn de automaten vanuit veiligheidsoverwegingen daar straks niet meer toegestaan. Voor het verhuizen van de automaten naar een nieuwe plek was de bank mede-afhankelijk van andere partijen. De afgelopen twee jaar zijn de mogelijkheden uitgebreid onderzocht, aldus de bank. Die geeft aan dat door bemiddeling van diverse partijen, gesprekken met de Parochie Heilige Maria Magdalena een positief resultaat hebben opgeleverd. 

   

  December

  De aanvraag voor de omgevingsvergunning wordt nu zo spoedig mogelijk ingediend. Na verlening van de vergunning verwacht de bank de pinbox uiterlijk in december in werking te hebben.

   

  ,,Met deze locatie hebben we de geld- en sealbagautomaat, met dank aan de parochie, voor Prinsenbeek weten te behouden”, aldus Danielle van Hooijdonk, coördinator Marktteam West. Het parochiebestuur is blij dat het op deze manier een bijdrage heeft kunnen leveren aan de oplossing.

   

  Van Hooijdonk verzekert dat de bank met de inzet van het mobiele team, de speciale extra services voor ouderen en de vaste Rabo-gezichten dichtbij zal blijven in Prinsenbeek.

  Vrijdag 16 augustus 2019
  PrinsenbeekRabobankgeldautomaatpinboxParochie Heilige Maria Magdalena
  Geldautomaat op het kerkplein
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.