Groenrijk 728 kerst
 1. Geen BAK-Fotomiddag

  De voor vandaag geplande fotomiddag van de BAK van Boemeldonck gaat niet door. Alle door de BAK gemaakte foto's en video's van het afgelopen carnavalsseizoen zijn online terug te vinden en te bekijken. Daarom is besloten om dit seizoen geen fotomiddag te organiseren.

  Door BAK van Boemeldonck

  Dit seizoen zijn er ook weer duizenden foto's gemaakt door onze hoffotograaf. Daarnaast heeft de BAK videocommissie diverse livestreams gemaakt en prachtige videobeelden.

   

  Fotoboek website

  De foto's kun je bekijken en bestellen via de website in het online ‘Fotoboek’ (klik hier). Je klikt dan op een foto en vervolgens op het symbool van het winkelwagentje. Helaas is deze module nog niet optimaal werkbaar. Mocht je problemen hebben met foto’s bestellen, mail dan naar sik@boemeldonck.nl.

   

  Video's

  Op het YouTube-kanaal staan diverse video’s online (klik hier). Zoals van de BAK-zitting en de BRAK-zitting. De video's van de Grote Optocht en Kinderoptocht volgen zo spoedig mogelijk. Maar uiteraard kun je wel de opgenomen livestreams terugkijken. Denk aan onder meer de livestream van de Grote Optocht, van de prijsuitreiking, het wegrijden van de wagens op dinsdagochtend met prachtige drone-beelden en nog veel meer.

   

  BAK-fotowedstrijd 2023

  Er zijn ook veel inzendingen voor de BAK-fotowedstrijd 2023. Dank hiervoor. De winnaars worden persoonlijk benaderd. Houd onze socials in de gaten!

  Zondag 19 maart 2023
  PrinsenbeekBoemeldonckcarnavalfoto'svideo's
  Deel dit artikel op:
  0
  [nexturl]
  Reacties