Groenrijk 72 111120
 1. Garageverkoop levert 3.000 euro op

  De garageverkoop van het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek afgelopen vrijdag en zaterdag heeft in totaal 3.000 euro opgebracht. ,,Het was in alle opzichten een geslaagd weekend’’, vindt Ria Bekkers van het project, dat hiermee een alternatief bood voor de jaarlijkse Brocante Markt die vanwege de coronamaatregelen niet door kon gaan.
  Garageverkoop levert 3.000 euro op

  Door Ria Bekkers

  Het was spannend omdat de voorbereidingstijd kort was en we geen ervaring hadden met deze activiteit. Maar wat moed gaf, was de spontane reactie van deelnemers en vrijwilligers om te helpen. Aan spullen geen gebrek. Alleen het weer bleef spannend. En dat is ook de enige tegenvaller geweest: onze zeilen waren niet bestand tegen de hevige regen van vrijdagnacht en veel boeken en platen zijn nat geworden. Jammer, vooral wat platen betreft, omdat we die nu niet veel meer op voorraad hebben. Dus liggen ze bij u thuis te niksen: denk aan ons….

   

  Het eindresultaat heeft ons enorm verrast. De laatste klant heeft het eindbedrag afgerond naar 3.000 euro. Geweldig. Wij zijn blij, hopelijk ook veel mensen met hun aankopen en ons project met deze geweldige impuls.

   

  Dank aan onze gastadressen, dank aan alle medewerkers, de sponsoren Aarts (kamerplanten) en Schalk (tuincentrum) en dank aan alle klanten die ons op  met hun aankoop gesteund hebben.

   

  Vanwege corona en een verbouwing is onze winkel tot nader bericht gesloten.

  Maandag 29 juni 2020
  PrinsenbeekKenia Scholingsprojectgarageverkoopbrocante
  Garageverkoop levert 3.000 euro op
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.