Regiobank bedrijfshypotheek 728
 1. Garageverkoop Keniaproject

  Na het succes van vorig jaar gaat het Kenia Scholingsproject Prinsenbeek weer een garageverkoop organiseren. Die zou moeten plaatsvinden op zaterdag 3 en zondag 4 juli. Vorig jaar was deze activiteit goed voor een opbrengst van 3.000 euro.
  Garageverkoop Keniaproject
  (Archieffoto)

  Door Ria Bekkers

  Voor de garageverkoop 2021 zijn we nog op zoek naar een paar adressen, en zo mogelijk ook vrijwilligers die met de verkoop kunnen helpen.

   

  Omdat we al een tijdje gesloten zijn, vragen mensen regelmatig wanneer ze eindelijk weer eens spullen kunnen brengen. Dat kan dan nu ook weer. Maar misschien willen mensen het ook zelf wel verkopen ten bate van ons project. Natuurlijk hebben we zelf ook genoeg op voorraad om de verschillende verkoopadressen van spullen te voorzien. We hopen dat het gaat lukken.

   

  Reageren kan riabekkers@hotmail.com of tel. 06-27266702.

   

  Keniawinkeltje

  De verkoop in het Keniawinkeltje in de Groenstraat gaat volgens plan in september weer van start. Het Keniawinkeltje verkoopt tweedehands spullen die gratis door dorpsgenoten en andere donateurs beschikbaar worden gesteld. De opbrengst is voor scholenprojecten in Kenia.

  Maandag 07 juni 2021
  PrinsenbeekKenia Scholingsproject Prinsenbeekgarageverkooptweedehands spullen
  Garageverkoop Keniaproject
  (Archieffoto)
  0
  Reacties