Groenrijk zomergoed 728
 1. Nieuws

  Vrijdag 23 juli 2021
  Reacties0 reactie(s)
  *

  Optredens in het park

  Het Biezonder Orkest van dagbesteding PodAa zorgt vrijdagmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur voor de aftrap van het derde weekend Breda Buiten in Park Over-Bos in Prinsenbeek. Om 17.00 uur staan de muzikanten van Familie de Bruyn bij de muziekbus bij de vlonder, voor een vrolijke start van de vakantietijd. Zij maken er hier tot 20.00 uur een muzikaal feestje van.
  0
  • Donderdag 22 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Bescheiden water-overlast hoosbui 4 juli

   Bij de Gemeente Breda zijn in totaal vier locaties bekend waar tijdens de korte, hevige regenval van zondag 4 juli sprake was van wateroverlast. Dit meldt het Dorpsplatform Prinsenbeek in een artikel over wateroverlast, waarin ook maatregelen van de gemeente worden besproken.
   0
   Donderdag 22 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Burgemeester in Kruispunt Podcast

   In De Kruispunt Podcasts spreekt François Olsthoorn met gasten over gemaakte keuzes in het leven, en dan met name over het denkbeeldige kruispunt in hun leven waarop zij een andere afslag hebben genomen. Vrijdag interviewde hij burgemeester Paul Depla van Breda. Hij vertelt over zijn leven, waarin van jongs af aan sport en politiek een centrale rol hebben gespeeld.
   0
  • Woensdag 21 juli 2021
   Reacties4 reactie(s)
   (Illustratie: Beeks Buiten)

   Burgerinitiatief uit zorgen bij raad over grootschalige woningbouw

   Burgerinitiatief Beeks Binnen heeft afgelopen donderdag bij de gemeenteraad van Breda zijn bezorgdheid geuit over de ontwikkeling van het woningbouwproject Beeks Buiten in Prinsenbeek. Jack Eerens van het initiatief met ruim tweehonderd sympathisanten maakte gebruik van de mogelijkheid om in te spreken tijdens een digitale ontmoeting.
   0
   Woensdag 21 juli 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Met Familie de Bruyn gaat de vakantie los in Park Over-Bos

   ‘U vraagt en wij spelen’, is de insteek van de band Familie de Bruyn. De muzikanten zorgen komende vrijdag voor een spetterende start van de zomervakantie in Park Over-Bos in Prinsenbeek. Het optreden is van 17.00 tot 20.00 uur tijdens het evenement Breda Buiten. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.
   0
  • Woensdag 21 juli 2021
   Reacties1 reactie(s)
   *

   Thomas van Gool in BAK-bestuur

   Thomas van Gool is maandagavond toegetreden tot het bestuur van de Beeckse Algemene Karnavalsstichting (BAK). Binnen het bestuur van de BAK van Boemeldonck was een vacature ontstaan door het aangekondigde vertrek van Stan de Graaf aan het einde van het komende seizoen.
   0
   Dinsdag 20 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Picknickweekend in het park

   Het derde weekend van het evenement Breda Buiten in Park Over-Bos in Prinsenbeek staat in het teken van picknick. En de Beekse horeca maakt het de bezoekers gemakkelijk; ze kunnen op zaterdag en zondag lekkere picknickgerechten afhalen bij de foodtruck in het park.
   0
  • Dinsdag 20 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe functie in de rubriek met vacatures op deze site. Van Tilburg-Bastianen is op zoek naar een medewerk(st)er Magazijn Automotive.
   0
   Dinsdag 20 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Boekendonck in zomervakantie open

   Boekendonck in Prinsenbeek is tijdens de zomervakantie gewoon open, meldt de Prinsenbeekse vrijwilligersbibliotheek. Vanwege de groeiende belangstelling van kinderen, kan de bieb nog extra jeugdboeken gebruiken. Wie heeft er nog een paar over?
   0
  • Dinsdag 20 juli 2021
   Reacties6 reactie(s)

   Auto over de kop op A16

   De brandweer is maandag om 02.30 uur uitgerukt voor een ongeluk op de A16 bij Prinsenbeek. Het betrof een personenauto die over de kop was geslagen, meldt de Brandweer Prinsenbeek op facebook.
   0
   Dinsdag 20 juli 2021
   Reacties0 reactie(s)
   *

   Nieuwe vacature

   Er staat een nieuwe job in de rubriek met vacatures op deze site. Bakkerij Mark Elias is op zoek naar een inpakker/chauffeur voor de vrijdagnacht.
   0
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.