Groenrijk kerst 2021
 1. Frisdrankverkoop in zaal Marktzicht

  De nieuwe coronamaatregelen dwingen de horeca tot de nodige creativiteit. Ook bij Café-Zaal Marktzicht in Prinsenbeek bedachten ze meteen iets nieuws. Omdat de zaal nu toch niet in gebruik is, is de familie Van Dongen hierin vandaag een verkooppunt van The Soda Shop gestart.
  (Foto's: Café-Zaal Marktzicht)

  De voordeelwinkel met blikjes frisdrank is een idee van zwager Kees Poppelaars van Poppelaars Budget bloemen en planten in Breda. Die is hiermee deze zomer in zijn eigen zaak gestart, evenals bij verschillende andere tuincentra in het land. En nu Marktzicht vanwege de nieuwe regels geen gasten in het restaurant mag ontvangen, is dit het proberen waard voor extra inkomsten, vindt Winny van Dongen. ,,We gaan kijken of het leuk en succesvol kan zijn.’’ En het is toegestaan, benadrukt ze. ,,We hebben het uitgezocht en detailhandel mag hier.’’

   

  Van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 20.00 uur verkopen ze hier nu diverse soorten frisdrank en energy drinks per tray van 24 blikjes. ,,En klanten kunnen hun auto dichtbij parkeren en als het nodig is kunnen we helpen'', aldus Winny.

   

  Prinsenbeekse ondernemers die vanwege corona ook andere activiteiten gaan ontplooien, kunnen dit melden via redactie@prinsenbeeknieuws.nl.

  Zaterdag 17 oktober 2020
  PrinsenbeekfrisdrankSoda ShopMarktzichtcorona
  (Foto's: Café-Zaal Marktzicht)
  0
  Reacties