Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Fietsexcursies naar locaties windmolens

  Fietsexcursies naar locaties windmolens
  (Foto: Nieuwsbrief Windenergie A16)
  De Provincie Noord-Brabant organiseert op donderdag 17 mei fietsexcursies naar de locaties voor windmolens langs de A16. Omwonenden krijgen daarmee een zo realistisch mogelijk beeld van de veranderingen in het landschap, belooft de provincie in de Nieuwsbrief Windenergie A16. Aansluitend is er in Breda een kenniscafé over het concept ontwerp-inpassingsplan.

   

  Iedere fietsexcursie is ongeveer 10 kilometer, en bezoekt één van de drie geplande windmolenclusters. De excursies vertrekken om 16.00 uur. Voor startpunt fietsroute knooppunt Zonzeel / Nieuwveer is dat bij café de Elsakker in Prinsenbeek.

   

  Kenniscafé

  Na afloop van de fietsexcursies is er vanaf 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) een kenniscafé over het concept ontwerp-Inpassingsplan in buurtcentrum de Koe in Princenhage. Voor meer informatie: klik hier.

   

  Ontwerp-Provinciaal Inpassingsplan half juni ter inzage

  Naar verwachting ligt vanaf 19 juni het ontwerp-Provinciaal Inpassingsplan voor windmolens langs de A16 ter inzage. Vanaf dat moment kan iedereen zes weken lang een zienswijze indienen.

   

  Op 21 en 27 juni zijn er inloopavonden met betrekking tot het ontwerp-inpassingsplan, op 21 juni voor de knooppunten Klaverpolder en Nieuwveer / Zonzeel en op 27 juni voor Hazeldonk en knooppunt Galder. 

  Woensdag 09 mei 2018
  PrinsenbeekwindmolensA16Provincie Noord-Brabant
  Fietsexcursies naar locaties windmolens
  (Foto: Nieuwsbrief Windenergie A16)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.