Trined 728
 1. Feest opening Markt en Koningsdag gaat niet door

  Het feestweekend rondom de officiële heropening van de Markt en Koningsdag in Prinsenbeek gaat niet door vanwege de door de regering uitgevaardigde regels rondom corona. De feestelijkheden voor Koningsdag vervallen en die in verband met de opening van de Markt worden doorgeschoven naar het najaar.
  Feest opening Markt en Koningsdag gaat niet door

  Door Stichting Opening Markt Prinsenbeek en Oranje Comité Prinsenbeek

  Op maandag 23 maart is bekend gemaakt dat alle bijeenkomsten, ongeacht het aantal bezoekers, tot 1 juni bij wet verboden zijn. Om die reden wordt het feestweekend geannuleerd. En wordt het Feest Opening Markt Prinsenbeek, dat op zaterdag 25 en zondag 26 april zou plaatsvinden, uitgesteld.

   

  De organisaties Oranje Comité Prinsenbeek en Stichting Opening Markt Prinsenbeek vinden het enorm jammer dat de nieuwe Markt in dit weekend niet op feestelijke wijze ingewijd kan worden en dat de viering van Koningsdag komt te vervallen. Maar in deze tijd is het onverantwoord om de gezondheid van Beekse inwoners te riskeren. Wij willen mensen die met het coronavirus te maken hebben gekregen heel veel sterkte toewensen.

   

  Het Oranje Comité gaat iedereen die een kraam voor de kindervrijmarkt heeft gehuurd persoonlijk informeren en de betaalde huur terugstorten. In 2021 wordt uiteraard Koningsdag weer wel georganiseerd en maken we er alsnog een feestelijke dag van.

   

  Passend alternatief

  Op dit moment is de Stichting Opening Markt Prinsenbeek met alle betrokken partijen in gesprek om tot een passend alternatief te komen. Er wordt hard gewerkt om het feest in het najaar in dezelfde vorm te organiseren. De omvang van het feest vraagt om uitvoerig overleg, waarbij ook goed gelet wordt op de dagelijks wisselende wetgeving omtrent coronamaatregelen.

   

  Kaarten blijven geldig

  Kaarten die verkocht zijn, blijven uiteraard geldig. De organisatie hoopt op korte termijn een nieuwe datum te kunnen presenteren. Volg hiervoor gerust ook nadere berichtgeving op de Facebookpagina. Tot die tijd vertrouwen wij op jullie begrip en wensen wij jullie veel sterkte en goede gezondheid toe.

  Woensdag 25 maart 2020
  Prinsenbeekcoronaopening MarktKoningsdag
  Feest opening Markt en Koningsdag gaat niet door
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.