Groenrijk zomergoed
  1. Feestweekend 22 jaar Zimkus

    Dit carnavalsseizoen bestaat de Boemeldonckse carnavalsvereniging De Zimkus 22 jaar. Komend weekend is het feestweekend rondom dit carnavalsjubileum. Met als kers op de taart een open feestavond zaterdag in thuiscafé De Stee in Prinsenbeek.
    Feestweekend 22 jaar Zimkus

    Door CV de Zimkus

    Iedere Boemeldoncker is hier vanaf 20.30 uur van harte welkom om samen met ons te proosten op ons jubileum! Dresscode: karnaval/kiel. De gehele avond wordt bier en fris geschonken voor 2 euro per consumptie.

     

    Voor de club is het een echt feestweekend. De feestcommissie heeft een mooi programma in elkaar gezet. Zo gaan we vandaag een hapje eten met clubleden en aanhang. Vervolgens gaan we nog iets actiefs doen, waarbij we de avond afsluiten in De Stee, bij het feest van onze ‘concullega's’ CV De Leutlaaiers.

     

    Zaterdag zijn clubleden, aanhang en ouders speciaal al vroeg op de avond uitgenodigd om samen in een klein gezelschap de avond in te luiden. De film ‘22 jaar CV De Zimkus’ zal die avond ook in première gaan en op een scherm in De Stee worden getoond. Om 19.30 uur zal de BAK nog een bezoek brengen. Vanaf 20.30 uur barst het feest los en is iedereen welkom!

     

    ,,Voor ons als feestcommissie een drukke, maar ook een hele leuke periode! We bouwen natuurlijk ook nog volle bak aan onze A-wagen, dus dit komt er dan extra bij. Maar, je bestaat maar een keer 22 jaar en dan moet je ook flink uitpakken. Het belooft een bijzonder karnavalsseizoen te worden. Uiteindelijk sluiten we het 22-jarig jubileum af met een weekendje weg met de club en aanhang in april. Maar voor het zover is, gaan we komend weekend eerst feesten!" aldus Maartje van Hees, van de feestcommissie CV De Zimkus.

    Vrijdag 16 november 2018
    PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckjubileum
    Feestweekend 22 jaar Zimkus
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties