Trined 728
 1. Feestweek en nostalgische ruimte geopend

  Op de dag dat Thebe Hagedonk precies vijftig jaar bestond dinsdag startte tevens de feestweek van het Prinsenbeekse woonzorgcentrum. Bijzonder was de nostalgische ruimte die bij de start van de jubileumactiviteiten in het zorgcentrum werd geopend.
  (Foto's: Ingrid Rasenberg)

  Door Ingrid Rasenberg

  De afgelopen weken had activiteitenbegeleidster Ingrid Rasenberg de vrije hand gekregen om deze nostalgische ruimte in te richten. Doel  is om hier één-op-één-activiteiten te organiseren, voor kleine groepjes tot vier personen. Maar bewoners kunnen er ook gewoon eens gaan zitten om van de oudheden te genieten. Het resultaat mocht er zijn.

   

  Manager Petra van den Bunder en voorzitster Marianne Machielsen van de cliëntenraad namen de officiële opening voor hun rekening. Een prijsvraag leverde een mooie naam voor de nostalgische ruimte op, namelijk ‘Witte gij ut nog!’ De winnares kreeg een cadeaupakketje aangeboden.

   

  Manager Petra van den Bunder bedankte in haar toespraak bij de opening van de feestweek Frank Timmers  ‘voor zijn prachtige verhaal over vijftig jaar Hagedonk in jubileummaandblad ’t Opstekertje’. Hierna werden twee prachtige taarten van bakker Mark Elias aangesneden, met op de ene een foto van de oudbouw aan de Middenweg en op de andere een foto van de nieuwbouw aan de Schoolstraat.

   

  Er werd geproost met champagne en Wim en Greet Bervoets en Rob Pollé  zorgden voor de muzikale ondersteuning deze middag. Het was een mooie, gezellig aftrap van de feestweek.

   

  Sowieso kan niemand om het gouden jubileum van het Prinsenbeekse zorgcentrum heen, want Toon van Beurden van de Fop-sjop had een grote opblaas-Sara en -Abraham beschikbaar gesteld; die twee bewaken deze week de entree van Hagedonk.

  Woensdag 18 mei 2022
  prinsenbeekThebe Hagedonkvijftig jaarjubileumzorgcentrum
  (Foto's: Ingrid Rasenberg)
  0
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.