1. Feestje bij Biks Mengmix

  Het zijn serieuze bouwers, maar ze houden zeker ook van een feestje. Dat lieten de jongens en meiden van CV Biks Mengmix zaterdagavond zien in hun bouwschuur aan de Mr. Bierensweg in Prinsenbeek. Het BAK-gezelschap kwam op bezoek en was onder de indruk.

  Bestuurslid Dennis Jongenelis van de BAK gaf aan dat de club van zo'n twintig jongeren een beetje pech had met hun leeftijd. De meest zestienjarigen mochten immers niet nog een keer meedoen in de BK-categorie, waarin ze vorig jaar als tweede eindigden. Ze moeten dit jaar als jonge club mee in de B van de Grote Optocht. Onder de indruk van hetgeen inmiddels in de bouwschuur was gerealiseerd, vervolgde hij: ,,Maar als jullie in de Kinderoptocht waren gebleven, hadden jullie nooit zoveel geleerd als dit jaar.’’

   

  Penningmeester Guus Entius kreeg van Prins Jannes LIII een onderscheiding. De oprichter van Biks Mengmix werd met een BAK-orde geprezen voor zijn werk voor de club, die in elf jaar is uitgegroeid van een klein kinderclubje tot een B-club van formaat.

   

  En er was nog iemand die in het zonnetje werd gezet. Robbert Janssen van het bouwadres werd deze avond officieel voorgesteld als nieuwe BAK-bestuurder. Op de elfde-van-de-elfde kon hij er immers niet bij zijn in De Drie Linden en daarom kreeg hij zaterdagavond officieel zijn ‘schild’ overhandigd.

   

  Na een indrukwekkend optreden van de dansmarietjes en hofkapel, een polonaise en een receptie vertrok het BAK-gezelschap naar het volgende adres. In de nissenhut aan de Mr. Bierensweg bleef het nog lang gezellig.

  Zondag 10 februari 2019
  PrinsenbeekcarnavalBoemeldonckBiks Mengmix
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.