Groenrijk zomergoed
  1. Extra kaartjes Sinterklaasshows

    De belangstelling voor de Sinterklaasshows in De Drie Linden komende zondag is weer groot; binnen twee dagen waren er al meer dan tweehonderd kaartjes verkocht, meldt het Sinterklaascomité Prinsenbeek, dat gezorgd heeft voor extra toegangsbewijzen.
    Extra kaartjes Sinterklaasshows
    (Foto: Ad van den Bliek)

    Sinterklaas vond het heel jammer dat niet alle kindjes naar de shows in De Drie Linden konden, volgens het comité. Daarom zijn er honderd extra kaartjes beschikbaar gekomen voor de shows van 14.00 en 15.00 uur. Ook voor de prikkelarme show zijn nog kaartjes beschikbaar.

     

    Sinterklaas en zijn Pieten komen op zondag 18 november om 11.30 uur aan op de Markt in Prinsenbeek. Aansluitend op de intocht zijn de Sinterklaasshows in De Drie Linden. Die vinden plaats op drie tijden. Om 14.00 en 15.00 uur zijn de normale shows en om 16.00 uur is er in samenwerking met Kober en Belle Fleur een prikkelarme show, voor kinderen die te jong zijn of moeite hebben met prikkels.

     

    Kaartjes zijn te koop bij Van Uum Toys-Deco-Gifts in de Groenstraat. De kaartjes kosten twee euro per stuk, ongeachte leeftijd. De toegang voor volwassenen is gratis.

    Vrijdag 16 november 2018
    PrinsenbeekSinterklaas
    Extra kaartjes Sinterklaasshows
    (Foto: Ad van den Bliek)
    Deel dit artikel op:
    0
    [nexturl]
    Reacties