groenrijk herfst 2022 728
 1. Expositie Carolijn Beckers in Nispenhoeve

  De nieuwe expositie met werken van Carolijn Beckers is ingericht. De Nispenhoeve heet belangstellenden dit en volgend weekend van harte welkom. De toegang is gratis.
  Expositie Carolijn Beckers in Nispenhoeve
  Werk van Carolijn Beckers. (Illustratie: De Nispenhoeve)
  Het is altijd weer een genoegen kunstliefhebbers, amateur-kunstenaars en kunstverzamelaars bij elkaar te hebben en met een kop koffie, thee of een glaasje wijn te palaveren over de talenten van een kunstenaar, haar schilderij of zijn sculptuur, vinden John en Wilma Heller van De Nispenhoeve. En dat kan nu dus ook weer.

   

  Van 9 tot 17 oktober zijn werken van Carolijn Beckers te bekijken. Grote schilderijen van heel herkenbare zaken als een wandeling met de hond in het bos, een verrassend zicht op de Grote Markt van Breda of de hoge toren van de Grote Kerk. Carolijn Beckers is te vinden op Instagram en en via carolijnbeckers@hotmail.com.

   

  Toegang in De Nispenhoeve is gratis. Open op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Of op afspraak met Wilma Heller 06-29257570. Op Culinart.nl vind je alle details van de activiteiten. In november is er nog een expositie rond ‘kunst & karnaval’. 

  Zaterdag 09 oktober 2021
  PrinsenbeekNispenhoevekunstCarolijn Beckers
  Expositie Carolijn Beckers in Nispenhoeve
  Werk van Carolijn Beckers. (Illustratie: De Nispenhoeve)
  0
  Reacties