1. Expo natuurfoto’s IVN Etten-Leur

  De natuurfotografie-werkgroep van IVN Etten-Leur en omstreken organiseert op 1 en 2 februari in de Nieuwe Nobelaer de jaarlijkse tentoonstelling. Het betreft een expositie van ruim 130 mooie natuurfoto’s gemaakt door de leden.
  • IJsvogels. (Foto: Mark Kapteijns, Brabants Landschap)
  • Futen. (Foto: Chris van Gurp, IVN)

  Door IVN Etten-Leur en omstreken

  Het zijn foto’s van natuur dichtbij huis, iets verder of zelfs héél ver weg. De tentoonstelling is gratis te bezoeken van 10.30 tot 16.30 uur. De foto’s worden gepresenteerd op het overdekte ‘Evenementenplein’ van de Nieuwe Nobelaer. Er zijn vijf categorieën, namelijk Flora, Fauna, Vogels, Landschap en Creatief/abstract.

   

  Nadat vrijdagavond de vakjury (Ed Michels, Gerwin Kieboom en Daan de Vos) de beste foto’s heeft gekozen, kan eenieder tijdens de tentoonstelling ook een stem uitbrengen op zijn of haar mooiste foto. De foto met de meeste stemmen krijgt na afloop van de tentoonstelling de Publieksprijs 2020 toegekend. Deze foto zal dan in 2021 weer te zien zijn, net zoals de winnaar van 2019 nu te zien is.

   

  Natuurfilm Pannenhoef

  Er is nog meer te beleven. In samenwerking met Brabants Landschap mogen we de prachtige, door boswachter Mark Kapteijns gemaakte, natuurfilm over de Pannenhoef vertonen. Aanvang om 11.00, 13.30 en 15.00 uur. Let op: het aantal plaatsen is wel beperkt.

   

  Minicursus Natuurfotografie

  Verder is er een loterij met mooie prijzen en kan men zich inschrijven voor de Minicursus Natuurfotografie (beginners) die IVN Etten-Leur in mei weer organiseert.

   

  Wandeling

  Op zondagochtend om 11.00 uur organiseren we een bijzondere wandeling met als thema ‘Historie én stadsplanten van Etten-Leur’. Deze start bij de Nieuwe Nobelaer en duurt ongeveer twee uur. Aanmelding is verplicht en vol is vol. Zie onze website om u aan te melden: www.ivn-etten-leur.nl of kijk op facebook.com/IVNettenleureo.

  Vrijdag 24 januari 2020
  PrinsenbeekEtten-LeurIVNnatuurfotografietentoonstelling
  • IJsvogels. (Foto: Mark Kapteijns, Brabants Landschap)
  • Futen. (Foto: Chris van Gurp, IVN)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.