1. Etske volleybalvrijwilliger van het jaar

  Etske Wychgel van volleybalvereniging Set Up in Prinsenbeek is door de Nederlandse Volleybal Bond uitgeroepen tot ‘Volleybalvrijwilliger van het jaar 2018’. Ze kreeg de meeste stemmen. Binnenkort wordt ze in Prinsenbeek gehuldigd.
  Etske volleybalvrijwilliger van het jaar

   

  Rosemarie Hamelinck

  Met heel veel trots mag ik jullie allemaal vertellen dat onze Etske Wychgel is gekozen als volleybalvrijwilliger van het jaar 2018! Als vrijwilliger zet zij zich al jaren, met passie en haar professionele blik, in voor onze volleybalvereniging Set Up.

   

  Even geleden deden wij als volleybalvereniging Set Up een beroep op jullie als dorpsgenoten, om via Facebook op haar te stemmen. Ook andere sportverenigingen hebben deze oproep gedeeld. Samen met nog twee kandidaten streed onze 68-jarige Etske om deze eer.

   

  En weet je wat nu zo mooi was? Etske was door deze nominatie de basis van heel veel verbinding. Verbinding tussen de dorpsgenoten en samenwerking tussen onze team- en clubleden, in de meest ruime zin van het woord. Binnen onze club zagen wij dat alle leden aan de slag gingen om zoveel mogelijk stemmen voor Etske te verzamelen. De omringende familie en vrienden werden op de hoogte gebracht, waarom zij juist hun stem op haar zouden kunnen uitbrengen.

   

  Compleet teamwerk van club, dorp, vrienden en bekenden, die Etske en de club Set Up allemaal een warm hart toe dragen. Dank jullie allemaal voor jullie stem en inzet!

   

  Onze volleybalvrijwilliger van het jaar, Etske Wychgel, brengt een glimlach op onze gezichten, geeft energie en vooral heel veel clubgevoel!

  Vrijdag 23 maart 2018
  PrinsenbeekvolleybalSet UpvrijwilligerNevobo
  Etske volleybalvrijwilliger van het jaar
  Reacties