Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Enquete website Dorpsplatform

  Enquete website Dorpsplatform
  Het Dorpsplatform Prinsenbeek is druk bezig met het ombouwen van de website naar een ‘digitaal informatieplein’. Middels een enquête wil het platform het belang van een aantal mogelijke toepassingen en onderwerpen in kaart brengen.

   

  Door Dorpsplatform Prinsenbeek

  Vorig jaar april werd al aangekondigd dat de nu nog dynamische website www.dorpsplatform-prinsenbeek.nl op termijn zou worden omgebouwd naar een interactieve website. Dat moment is nu gekomen. En om de juiste informatie en functionaliteiten toe te voegen, vraagt het platform de inwoners van Prinsenbeek naar hun wensen en behoeftes.

   

  Middels een korte enquête wordt gevraagd naar het belang van een aantal mogelijke toepassingen en onderwerpen. Op basis van de antwoorden van de inwoners zal een planning worden gemaakt van de realisatie, in ogenschouw nemende de beschikbare middelen. Mede om die reden zal eerst gekeken worden naar bestaande websites, waarnaar direct verwezen zou kunnen worden. De site moet uiteindelijk als digitaal platform gaan dienen van en voor Bekenaren.

   

  Link voor de enquête: https://nl.surveymonkey.com/r/Digitaalinformatieplein.

  Website dorpsplatform: www.dorpsplatform-prinsenbeek.nl

  Woensdag 16 mei 2018
  Enquete website Dorpsplatform
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.