Groenrijk 728 100920
 1. Elfde editie WWB over week van start

  De voorbereidingen voor de elfde editie van WinterWonderBeek (WWB) zijn in volle gang. Over een week is het zo ver; donderdag 12 december gaat het Prinsenbeekse winterevenement van start. En tot en met 2 januari kan iedereen bij de schaatsbaan op de nieuwe Markt komen meedoen met tal van evenementen.
  Elfde editie WWB over week van start

  Door Stichting WinterWonderBeek

  WinterWonderBeek heeft dus de eer om de ‘nieuwe’ Markt als eerste in gebruik te nemen. Een ‘nieuwe’ Markt betekent ook een andere opstelling van de schaatsbaan….Helaas is er dit jaar geen plaats voor de roetsjbaan.

   

  Of het nu gaat om een paar uurtje schaatsen of even gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje en een hapje in ons schaatscafé, iedereen is welkom. Ieder jaar weer proberen wij ons evenement voor iedereen toegankelijk te houden. We doen dit door de toegangsprijs op hetzelfde niveau te houden als bij de voorgaande edities. Voor de schaatsbaan is dat €2,50. Schaatsen zijn te huur voor €3.

   

  Mooi programma

  Wederom hebben we een mooi programma, waarmee we proberen alle doelgroepen te bereiken. Het schoolschaatsen, de ijshockeyclinic, de ijsdisco, de Special Stars on Ice en ijs jeu de boules vormen slechts een greep uit het programma. Ook rondom de schaatsbaan zal immers weer veel georganiseerd gaan worden. Zo zijn er diverse optredens, de Koren-, Zonnebloem- en Hagedonkmiddag, de Santa Run, Lichtjestocht en Klûntocht. Kijk op onze website www.winterwonderbeek.nl voor het complete programma.

   

  Vrijwilligers

  WinterWonderBeek is al tien jaar lang een succes in Prinsenbeek en omgeving. Sterker nog, het is inmiddels een begrip aan het worden. Dat komt mede door de inzet van vele vrijwilligers. Ook deze editie zal WinterWonderBeek een beroep doen op de inzet van vele vrijwilligers. Wilt u een steentje bijdragen? Kijk dan op onze site www.winterwonderbeek.nl voor de mogelijkheden om mee te helpen. ‘Samen maken we WinterWonderBeek’

  Woensdag 04 december 2019
  PrinsenbeekWinterWonderBeekvrijwilligersschaatsbaan
  Elfde editie WWB over week van start
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.