1. Prima start seizoen mini’s Set Up

  De jonge volleyballers van Set Up in Prinsenbeek hadden zondag in Oosterhout de eerste wedstrijd van het seizoen. En dit was meteen een uitstekende start.

  Door Baukje Sikma

  Ook op deze wedstrijddag in Oosterhout hebben de spelers stuk voor stuk laten zien dat acceptatie en tolerantie voorwaarden zijn voor succes. Er was balans tussen ruimte nemen en ruimte geven, tussen het belang van het ego en het teambelang. Een fantastisch begin van een nieuw seizoen!

   

  In wedstrijduitslagen uitgedrukt komt het neer op maar liefst 10 wedstrijden volle winst voor een Set Up-team, 4 keer gelijke stand en maar 6 wedstrijden waarbij de punten naar de tegenpartij gingen.

   

  Voor de vele supporters, vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s was het genieten langs de kant. Zij zagen prachtige aanvallen, gespannen gezichten, gevierde successen, maar vooral een hoop plezier!

   

  Cool Moves Volley

  Voor de jonge jeugd is er een geweldige, dynamische volleybalvorm ontwikkeld, namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport. Daarom is er speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden één voor één aangeleerd, met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel.

   

  Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. De CMV-teams van Set Up hebben per seizoen 9 wedstrijddagen. Op zondag 7 oktober hadden de spelers hun eerste wedstrijd van dit seizoen in Oosterhout.

   

  Alle teams hebben hier laten zien dat volleybal de ultieme teamsport is. De tegenstander moet puur op grond van inzet, teamgeest en kwaliteit verslagen worden. Dat lukt niemand alleen. Je teamgenoten heb je heel hard nodig om de punten binnen te halen. Iedere speler van Set Up begrijpt dat samenwerking in volleybal de essentie van het spel is.

   

  Kom eens kijken

  Heeft u ook interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek. Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl of bezoek onze website www.setup.jouwweb.nl

  Maandag 08 oktober 2018
  PrinsenbeekvolleybalkinderenSet Up
  Reacties