Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Eerste stap naar aanpak Beeksestraat

  Eerste stap naar aanpak Beeksestraat
  Een landmeter van de gemeente Breda was deze week in de Beeksestraat in Prinsenbeek bezig met inmeten. Volgens de gemeentewoordvoerster gaat het om een allereerste stap richting het aanpakken van deze weg.

   

  Het inmeten moet uiteindelijk leiden tot werk aan de weg, maar wat die werkzaamheden precies gaan inhouden, is nog niet bekend. Eerst wordt bekeken wat er mogelijk is.

   

  De Beeksestraat is in zeer slechte conditie, weten buurtbewoners. De hele weg zit vol gaten en kuilen, vermoedelijk door een verzakte riolering. Terwijl de straat ondertussen steeds drukker wordt; veel automobilisten gebruiken het noordelijke deel tijdens de spits als alternatief voor de filegevoelige snelweg A16. Daarbij rijdt er ook het nodige vrachtverkeer, dat door het slechte wegdek de huizen laat trillen. 

   

  Er staan in Prinsenbeek voor de komende vijf jaar verschillende straten op de planning voor onderhoud, verduidelijkt de voorlichtster. Dit zijn behalve de Beeksestraat onder meer de Titulaerlaan, Schoolstraat, Markt en het Velsgoed. Het groot onderhoud aan het Velsgoed werd eerder overigens al twee jaar uitgesteld, maar staat nu op de planning voor volgend jaar, zo werd eerder bekendgemaakt. In 2020 zou de Titulaerlaan aan de beurt zijn.

  Vrijdag 12 januari 2018
  PrinsenbeekBeeksestraatonderhoud
  Eerste stap naar aanpak Beeksestraat
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.