1. Eerste feestelijkheden 65 jaar KBO

  In de aanloop naar de lustrumviering ‘Seniorenvereniging KBO Prinsenbeek 65 jaar’ waren er afgelopen weekend al twee activiteiten. Zo zijn de zilveren jubilarissen van de KBO in het zonnetje gezet en was er een drukbezochte kerkdienst.
  (Foto's: Wim Langen)

  Door Seniorenvereniging KBO Prinsenbeek

  Op vrijdagochtend werden in De Zilverberk de leden ontvangen die al 25 jaar of langer lid zijn van de vereniging. Het was een heel gezellige bijeenkomst; er werd volop gebuurt. Na koffie met gebak en een toespraak van de voorzitter, feliciteerde de heer Hendrikx van KBO Brabant Jan Braspenning met zijn aankomende honderdste verjaardag. Voor ieder zilveren lid was er vervolgens een oorkonde, en onder het genot van een drankje konden uitgebreid herinneringen opgehaald worden.

   

  Mooie kerkdienst

  Zondag was er een drukbezochte, mooie dienst in de rooms-katholieke parochiekerk OLV ten Hemelopneming, met zang door ons eigen koor ‘Viva La Musica’. Het was een dienst uit dankbaarheid, en om de overleden leden van de KBO te gedenken.

   

  Alle aanwezigen werden uitgenodigd om na afloop naar De Zilverberk te komen voor koffie met heerlijke bonbons. De Zilverberk stroomde vol en het werd er heel gezellig!

   

  Lustrumviering

  De officiële lustrumviering voor alle leden is in welzijnsaccommodatie De Drie Linden op zaterdag 26 en zondag 27 oktober. De zaal gaat om kwart voor één open. De gasten worden ontvangen met koffie, gebak en muziek. Na het officiële gedeelte volgt een optreden door cabaretgroep ‘De Gulle Lach’. Na de pauze brengt komische goochelaar Bertus Korver een show vol met grappen en nostalgie. In de pauze en na afloop is er gelegenheid om consumptiebonnen te verzilveren. Leden kunnen zich deze week nog inschrijven voor een van beide dagen.

  Maandag 14 oktober 2019
  Prinsenbeekseniorenvereniging KBO Prinsenbeekjubileumkerk
  (Foto's: Wim Langen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.