Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Eerste echte wedstrijd G-team Beek Vooruit

  (Foto's: Niels Fasen)
  Na een aantal maanden van trainingen heeft het in september opgerichte G-team van voetbalvereniging Beek Vooruit in Prinsenbeek woensdagavond z’n eerste echte wedstrijd gespeeld. Dit gebeurde onder het toeziend oog  van veel toeschouwers.

   

  Door Niels Fasen

  Ouders, familie, spelers en speelsters van andere Beek Vooruit-elftallen, bestuursleden en overige belangstellenden waren  naar Sportpark De Heikant gekomen om Beek Vooruit voor het eerst aan het werk te zien. Het G-team van TSC uit Oosterhout was de zeer sportieve tegenstander. Ondanks het feit dat er door Beek Vooruit met 5-9 werd verloren, werd er goed gevoetbald, prima samengespeeld en werden er mooie doelpunten gemaakt.

   

  Voor Jordan, Stijn, Joep, Brahim, Mark, Erwin, Michiel, Xander en Adriano was het een onvergetelijke avond! De tiende speler van het team, Jornt, was helaas ziek. Maar TSC heeft Beek Vooruit uitgenodigd om snel eens naar Oosterhout te komen, om daar nogmaals tegen hen te spelen. Dus er komt spoedig een herkansing.

   

  Het G-team van Beek Vooruit traint wekelijks op woensdagavond van 18.45-19.45 uur. Extra spelers zijn nog steeds welkom. Neem bij belangstelling of vragen contact op met Jan Naalden op 06-14743556.

  Donderdag 16 november 2017
  PrinsenbeekvoetbalBeek VooruitG-team
  (Foto's: Niels Fasen)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.