1. Eerste aankondigingen op billboard

  Eerste aankondigingen op billboard
  De optocht van Boemeldonck is het eerste evenement dat sinds afgelopen week op het billboard aan de Valdijk in Prinsenbeek staat aangekondigd. Voortaan kunnen ook andere organisaties hun activiteiten presenteren, meldt de verantwoordelijke werkgroep van het Dorpsplatform Prinsenbeek.

  Voordat er zo’n beeld op het grote led-scherm staat, moet er eerst een aanvraag worden ingediend. Dat kan door te mailen naar billboards@dorpsplatform-prinsenbeek.nl. Op de website van het dorpsplatform staat alle nodige informatie, zoals waar de aanvraag aan moet voldoen. Daar is ook het reglement te vinden.

   

  Een commissie van betrokken Bekenaren beoordeelt de aanvragen en biedt waar nodig hulp bij de technische uitvoering. Deze commissie bestaat uit Arne van Alten, Maud Meeuwissen, René Domstorff, Gert-Jan Bartels en Frank Timmers.

   

  Het is de bedoeling dat er ook een led-scherm bij de fietsbrug aan de Backer en Ruebweg komt. De twee led-schermen in Prinsenbeek maken deel uit van een project met nog twaalf grotere schermen op de rondwegen van Breda. De gemeente stelt de grond beschikbaar en eigenaar Bereik zorgt voor het beheer. Een klein deel van de reclame-inkomsten zal dit bedrijf afdragen aan de gemeente.

  Zondag 10 februari 2019
  Prinsenbeekbillboardsled-schermenreclameevenementenDorpsplatform Prinsenbeek
  Eerste aankondigingen op billboard
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.