1. Eén week club-kampioenschappen

  Tennisvereniging Prinsenbeek houdt de jaarlijkse clubkampioenschappen van zaterdag 31 augustus tot en met zondag 8 september. Voor het eerst worden de wedstrijden in ruim één week gespeeld, in plaats van in twee.

  Door TV Prinsenbeek

  Traditioneel werden de clubkampioenschappen gespeeld over een periode van twee weken. Omdat iedereen een steeds drukkere agenda heeft, is besloten de wedstrijden dit jaar in één week te spelen.

   

  Senioren en jeugd

  Zowel de senioren als de junioren zullen strijden om de titel Clubkampioen van TV Prinsenbeek. De jeugd speelt de kampioenschappen op zondag 1 september. De finales bij de senioren worden gespeeld op zondag 8 september.

   

  The Wall of Champions

  Terug van weggeweest is ‘The Wall of Champions’. De winnaars van de clubkampioenschappen bij de senioren en de jeugd krijgen tot en met de clubkampioenschappen van 2020 een prominente vermelding in het clubhuis.

   

  Inschrijven

  Inschrijving is mogelijk voor alle leden van de tennisclub, jeugd en senioren. Dit kan tot en met zondag 25 augustus. Senioren kunnen zich inschrijven via deze link (klik hier) en de junioren doen dit door een mail te sturen naar jbc@tvprinsenbeek.nl.

  Dinsdag 13 augustus 2019
  PrinsenbeektennisTV Prinsenbeekclubkampioenschappen
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.