1. Een rondje over de kermis

  De kermis betekent vertier voor alle leeftijden. Dat was wel duidelijk maandag aan het eind van de middag op de Markt in Prinsenbeek, waar ondernemers samen met bewoners van Hagedonk een rondje langs de attracties maakten.

  Dit was een initiatief van de Ondernemers Vereniging Prinsenbeek (OVP), samen met het Dorpsplatform Prinsenbeek. De uitbreiding van het Biks Blaos Festijn Plus met de kermis was de aanleiding om ook bewoners van het zorgcentrum erbij te betrekken, vertelde voorzitter John van Engelen van het dorpsplatform bij vertrek op het terras van Hagedonk. Het gecombineerde festijn is immers een evenement voor jong en oud.

   

  De tien oudere deelnemers konden het kermisbezoek bij prachtig weer duidelijk waarderen. Maar alleen maar naar de attracties kijken, daarvoor waren ze niet gekomen; al bij de eerste kraam wilde iedereen zelf meedoen. Bij het ‘eendjes vissen’ was het meteen dikke pret. Na afloop van het 'kermisgeweld' was het tenslotte nog aangenaam verpozen met een drankje op het terras.

   

  Het is de bedoeling om dit geslaagde ‘rondje kermis’ volgend jaar te herhalen, aldus Eppo Kawaler van de ondernemersvereniging.

  Maandag 17 september 2018
  PrinsenbeekkermisouderenHagedonk
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.