Groenrijk 728 100920
 1. 'Een grote eer om uw prins en hofdames te mogen zijn'

  Prins Kaaff LIV en hofdames Bo en Lotte zijn alweer even in functie. Ze kijken terug op een paar fantastische eerste weken en willen graag hun ervaringen delen.
  'Een grote eer om uw prins en hofdames te mogen zijn'
  (Foto: BAK van Boemeldonck)

  Door Prins Kaaff en hofdames

   

  Beste Boemeldonckers,

  Wat hebben wij een paar fantastische eerste weken als grootvorst en hofdames van ons prachtige Boemeldonck morgen ervaren en beleven!

   

  Na een periode van geheimhouding mochten we onszelf allereerst bekend maken op donderdag 7 november aan het BAK-gezelschap. Dat was al een hartverwarmende ontvangst. Om vervolgens een dag later, op 8 november, in De Drie Linden op een evenzo hartverwarmende manier verwelkomd te mogen worden in een bomvolle en bloedhete Belle Fleur-zaal tijdens de Prinsenzitting.

   

  Een dag later op zaterdagochtend hadden we alle drie een bomvolle woonkamer met clubgenoten, oud-prinsen en hofdames, vrienden en vertegenwoordigers van Boemeldonckse clubs, om ons te feliciteren en te overladen met cadeaus en bloemen. Hoe fijn!

   

  De ‘nieuwe’ pomp op de Markt is ondertussen drooggelegd. De eerste bezoeken met het hele gevolg zijn afgelegd en ook de eerste welverdiende onderscheidingen zijn uitgereikt.

   

  Achter de schermen zijn we alweer druk bezig om de voettocht op zondag 5 januari te organiseren, onze danspasjes met de dansmarietjes te oefenen en een start te maken met het bezoeken van de bouwers van de Boemeldonckse optochten.

   

  Wij hebben er enorm veel zin in en vinden het een grote eer om uw prins en hofdames te mogen zijn. Karnaval in Boemeldonck maken en vieren we samen!  Schuif mar aon!

   

  Een welgemeend Alaaf van Bo, Lotte en Prins Kaaff LIV

  Woensdag 27 november 2019
  'Een grote eer om uw prins en hofdames te mogen zijn'
  (Foto: BAK van Boemeldonck)
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw tips, nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.