1. Duurzaam alternatief ‘Black Friday’

  Bij Roovers Modeschoenen in Prinsenbeek doen ze niet mee met het commerciële geweld rondom Black Friday, waarbij veel winkels op en rond 27 november stunten met aanbiedingen. Dat heeft volgens Ellen Roovers te maken met duurzaam consumeren. Ze bedachten wel een alternatief, ook om de plaatselijke horeca een hart onder de riem te steken.
  Duurzaam alternatief ‘Black Friday’
  (Foto: Roovers Modeschoenen)

  ,,Wij zijn ons bewust van duurzaam consumeren en doen dus niet mee aan Black Friday-acties’’, aldus Ellen Roovers. ,,Wij willen graag dat mensen hun schoenen bewust kopen wanneer ze denken deze nodig te hebben en niet omdat ze in de uitverkoop zijn.’’

   

  Helemaal niets doen, vonden ze bij de schoenenzaak ook maar weinig. Daarom houden ze deze week een alternatieve Black Friday-actie. ,,Ook ter ondersteuning van de plaatselijke horeca in deze lastige coronatijd.’’ En ze vindt het belangrijk om de klanten te laten weten dat ze gewaardeerd worden. ,,We zijn dankbaar dat ze in onze winkel hun aankopen doen en daarom geven we graag een geluksmomentje weg!’’ Van 21 tot en met 28 november verloot de schoenenzaak daarom onder de klanten die deze dagen schoenen aanschaffen twee dinerbonnen van €75, één van Eetcafé de Swaen en één van restaurant Pasta & Pesto. De trekking is maandag 30 november.

   

  Niet deelnemen aan de kortingsacties op Black Friday betekent overigens niet dat Roovers Modeschoenen geen uitverkoop meer zal houden. Die blijft bestaan meer naar het einde van het seizoen.

  Vrijdag 20 november 2020
  PrinsenbeekBlack FridayRoovers Modeschoenen
  Duurzaam alternatief ‘Black Friday’
  (Foto: Roovers Modeschoenen)
  Reacties