groenrijk herfst 2022 728
 1. Drukbezochte voorstelling Kinderboekenweek

  Veel kinderen deden mee met de voorstelling van jeugdtheatergroep ZieZus zondagmiddag in Jumbo Miegielsen-zaal van De Drie Linden in Prinsenbeek. Die draaide om het thema van de Kinderboekenweek ‘Beroepen, worden wat je wil’, en dat sprak duidelijk aan.
  (Foto's: Stichting De Drie Linden)

  Het was een drukbezochte meespeelvoorstelling, melden de organisatoren van Stichting De Drie Linden. Er werden niet alleen 168 kaartjes verkocht, maar ze kregen ook goede reacties, aldus Andrea en Bo.  

   

  De voorstelling over droomberoepen zat vol live muziek, avontuur en humor. Op het begin mochten de kinderen vertellen over hun droomberoep, over wat ze later zouden willen worden. Hun plannen waren divers; het ging van ballerina, naar politieagent en wetenschapper naar archeoloog en juf.

   

  Rode draad tijdens de voorstelling was Nina, die door verschillende kinderen werd gespeeld. Zij droomde over wat ze zou worden en al die beroepen kregen vorm in verschillende scènes.

   

  Bij vertrek was er een traktatie; de kinderen kregen allemaal een snoepzakje van Jumbo Miegielsen en gezonde snackkomkommers van Kwekerij Verhoeven uit Prinsenbeek.

   

  ,,We zijn erg tevreden met deze opkomst, dat inspireert ons weer om volgend jaar een nieuw evenement te organiseren tijdens Kinderboekenweek’’, aldus Bo en Andrea van Stichting De Drie Linden.

  Zondag 10 oktober 2021
  PrinsenbeekKinderboekenweekZieZustheatervoorstellingDe Drie Linden
  (Foto's: Stichting De Drie Linden)
  0
  Reacties