Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Drie Linden Bierfestival 2018

  Drie Linden Bierfestival 2018
  Stichting De Drie Linden organiseert op zaterdag 31 maart 2018 in de Belle Fleur-zaal van het gelijknamige welzijnsgebouw in Prinsenbeek weer een bierfestival. Het programma van de vierde editie van het Drie Linden Bierfestival omvat wederom een breed scala aan biertypes. 

   

  Door Stichting De Drie Linden

  Het bierfestival begint om 15.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.  Ook dit jaar krijgen de plaatselijke amateurbrouwers de mogelijkheid om zich te presenteren en om over hun mooie hobby te vertellen. Ben jij amateurbrouwer in de regio Prinsenbeek? Meld je dan snel aan via mark398@hotmail.com.

   

  De komende weken volgt meer specifieke informatie, onder meer via onze Facebookpagina of website (http://www.stichtingdedrielinden.nl/). Maar zet 31 maart 2018 dus alvast in de agenda, zodat jij er bij bent!

   

  Oproep aan vrijwilligers

  De organisatie doet bij deze ook een beroep op vrijwilligers die gedurende het bierfestival in de gelegenheid zijn om in een blok van een paar uur te komen helpen. U kunt zich melden bij Rob Hennekam (Rhennekam@gmail.com) of Mark van Hulst (mark398@hotmail.com).

   

  Wij heten u als bierliefhebber graag welkom op 31 maart in de Belle Fleur-zaal van De Drie Linden, om bourgondisch te genieten. En zoals u weet valt over smaak niet te twisten, maar wel veel te vertellen…

  Maandag 11 december 2017
  PrinsenbeekbierfestivalDe Drie Linden
  Drie Linden Bierfestival 2018
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.