1. Drie kampioenen bij Set Up Prinsenbeek

  Met drie kampioenen was het een topweekend voor volleybalvereniging Set Up Prinsenbeek. Meisjes C1 en de jonge volleyballers van de CMV Set Up 2 en 3 gingen met de titel aan de haal.
  • Nevobo MC1
  • CMV Set Up 1
  • CMV set Up 2, 3 en 4
  (Foto's: Set Up Prinsenbeek)

   

  Door Peter Aarts

  Meisjes C 1

  Zaterdag om 11.30 uur begon de wedstrijd tegen De Burgst Breda MC 2. De eerste zet begonnen onze dames alert en fel. Al snel kwamen ze op een mooie voorsprong en die gaven ze niet meer uit handen. De set werd gewonnen met 13-25. De tweede set begon ook goed, maar halverwege de set wilde het niet meer lukken en kon de Burgst terugkomen tot 24-24. Met een tactische wissel wist de coach toch om de bal aan de voor ons goede kant van het net op de grond te laten komen, 24-26 en dus 0-2 in sets.

   

  De derde set verliep weer wel goed en de voorsprong werd snel opgebouwd en behouden. Met 10-25 was deze set snel binnen, en met 0-3 dus weer winst voor deze meiden. In de vierde set wilde het niet lukken alle geluk-balletjes vielen aan de verkeerde kant van het net en de kopjes gingen hangen. Ook een wissel bij 18-4 hielp niet meer en met 25-9 ging de set naar onze gastdames van de Burgst.

   

  Nu begon het wachten op wat de nummers twee en drie hadden gedaan. Zij speelde tegen elkaar. Op weg naar huis kwam het bericht door dat de nummer twee had verloren van de nummer 3 met 2-3, Dat betekende dat onze meiden kampioen zijn in de 2e klasse meisjes C 2e helft regio Breda.

   

  Trainer en coach, maar ook natuurlijk bestuur en TC van V.V. Set Up zijn supertrots op deze meiden en feliciteren hen dan ook met dit mooie resultaat.

   

  Door Baukje Sikma

  CMV

  Na een succesvolle zaterdag waarbij Nevobo meisjes C kampioen werden, was het zondag de beurt aan onze CMV’ers. Ook bij deze jonge volleyballers waren er kansen op kampioenen.

   

  En wat was het een fantastische dag in sportaccommodatie De Drie Linden in Prinsenbeek vandaag! Om 09.30 uur druppelden de eerste spelers van de verschillende teams uit de regio binnen. Vele handen van Set Up hadden de zaal al helemaal in gereedheid gebracht. De sfeer in de sporthal was goed, Sjan zat klaar met haar snoepjes en iedereen had zichtbaar zin in dit laatste toernooi van het seizoen. Dankzij het prachtige weer waren er naast alle ouders, ook veel opa’s, oma’s, ooms, tantes en buren die even op de fiets stapten om de spelers aan te moedigen.

   

  In de ochtend speelden drie teams van Set Up. Bij Set Up 2, die speelt op niveau 3, waren de kaarten eigenlijk al geschud. Ze konden het kampioenschap niet meer missen. Ze lieten het publiek genieten van een aantal mooie rally’s, maar waren af en toe ook snel afgeleid. Ze zijn welverdiend kampioen geworden van niveau 3.

   

  Set Up 3 en Set Up 4, die spelen op niveau 2, lieten ook 3 prachtige wedstrijden zien. Vooral de wedstrijden waarbij de twee teams tegen elkaar moeten spelen zijn altijd een genot om te zien. Het plezier spatte er vanaf! Doordat Set Up 3 de laatste wedstrijd wist te winnen, mag dit team zich kampioen van niveau 2 noemen.

   

  In de middag was het de beurt aan Set Up 1. De zaal was al behoorlijk opgewarmd, maar dat deerde de spelers en alle supporters niet. De supporters konden genieten van een team dat voor ieder punt knokte. Zij hebben laten zien dat volleybal een moeilijk spel is en dat een echt team knokt, sportief is en samen kan spelen!

   

  Alle spelers kregen uit de handen van Helga en Peter een vaantje uitgereik,t als dank voor hun inzet tijdens alle toernooien afgelopen seizoen.

   

  Set Up is supertrots op alle jongens en meiden en feliciteert iedereen met het resultaat en de sportieve prestaties!

   

  Wil je ook volleyballen?

  Ondanks dat het toernooi ten einde is, blijft Set Up gewoon doorspelen tot de zomervakantie. Ook interesse in volleybal? Kom dan zeker eens kijken bij ons in sporthal De Drie Linden, Heisprong 15 in Prinsenbeek.

  Voor informatie over de trainingstijden of vragen voor een proeftraining kunt u mailen naar info@set-up-volleybal.nl of bezoek onze website www.setup.jouwweb.nl.

  Zondag 08 april 2018
  PrinsenbeekvolleybalSet Upkampioenen
  • Nevobo MC1
  • CMV Set Up 1
  • CMV set Up 2, 3 en 4
  (Foto's: Set Up Prinsenbeek)
  Reacties