Groenrijk 728 100920
 1. Dorpsplatform helpt initiatieven realiseren

  Het domein Initiatieven & Subsidies van het Dorpsplatform Prinsenbeek helpt initiatieven van inwoners van Prinsenbeek tot stand te brengen. Het doel is om in het dorp nog meer initiatieven te ontplooien dan er tot nog toe zijn, waarbij gebruik wordt gemaakt van de mogelijkheden die er in Breda zijn.
  Dorpsplatform helpt initiatieven realiseren

  Door Dorpsplatform Prinsenbeek, domein I&S

  Prinsenbeek is een dorp met een rijk verenigingsleven, er wordt veel georganiseerd. Heb je een initiatief of idee voor Prinsenbeek en kun je hierbij ondersteuning gebruiken, dan kun je hiervoor terecht bij het domein I&S.

   

  In het domein I&S van het dorpsplatform zitten actieve bewoners van Prinsenbeek die een mooie afspiegeling vormen van het dorp. Wij gaan samen met je in gesprek over het initiatief. Zo kunnen we je adviseren over je zoektocht naar andere vrijwilligers, je helpen met het vinden van materialen of je verbinden met andere bewoners die je kunnen helpen om je initiatief te realiseren.

   

  Subsidie

  Wij bespreken samen met jou of je initiatief goed is voor de leefbaarheid in Prinsenbeek en of er voldoende draagvlak voor is. Als je subsidie nodig hebt, geven wij een zwaarwegend advies aan de Gemeente Breda. Uiteindelijk beslist de gemeente of je de subsidie ook daadwerkelijk krijgt of niet. Uiteindelijk zijn op deze manier vele Beekse organisaties geholpen, onder meer Stichting de Kuil, Heemkundekring  Op de Beek en vrijwilligersbibliotheek Boekendonck.

   

  Heb je interesse om een vergadering bij te wonen of heb je een leuk initiatief? Stuur dan een mail naar: contact@dorpsplatform-prinsenbeek.nl of bel/whatsapp naar 06-20725773. Voor meer informatie: klik hier.

  Donderdag 24 september 2020
  PrinsenbeekDorpsplatforminitiatievenvrijwilligerssubsidieBreda
  Dorpsplatform helpt initiatieven realiseren
  Reacties