Deze website gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1. Doe je mee met 'Zon in de Schoorsteen'?

  'Zon in de Schoorsteen' is weer gestart. Dit is een actie onder de paraplu van de Zonnebloem Prinsenbeek, waarbij dorpsgenoten voor elkaar een cadeautje maken. Tijdens de donkere dagen voor Sinterklaas kunnen zo een heleboel mensen worden verblijd met een aardigheidje, zodat ook zij ervaren dat er iemand is die aan ze denkt.

   

  Door Zonnebloem Prinsenbeek

  Gezellig samen Sinterklaas vieren met snoepgoed, liedjes en voor iedereen een cadeautje, dat is niet voor iedereen weggelegd. Er zijn ook mensen in ons dorp die dit jaar niemand hebben om Sinterklaas mee te vieren. Of aan wie het sinterklaasfeest voorbij gaat, omdat ze ziek of hulpbehoevend zijn. Deze mensen wil de Zonnebloem Prinsenbeek verrassen met de actie ‘Zon in de Schoorsteen’. 

   

  Voor wie?

  Kent u iemand die begin december opgevrolijkt zou kunnen worden met een (anoniem) sinterklaascadeautje? Geef voor 23 november zijn of haar naam, leeftijd en adres door via e-mail. 

   

  De actie is overigens nadrukkelijk niet alleen bedoeld voor gasten van de Zonnebloem of cliënten van een thuiszorgorganisatie, maar voor iedereen in Prinsenbeek die in de donkere decembermaand wel een vrolijk gebaar kan gebruiken.

   

  Door wie?

  Wilt u (anoniem) helpen om mensen een sinterklaascadeautje te bezorgen? Fijn! We zoeken mensen die een cadeautje van ongeveer 5 euro kopen, dat leuk inpakken en er een rijmpje bij maken (niet verplicht). Stuur ons voor 23 november een mailtje en laat weten voor hoeveel mensen u een cadeautje wilt maken. U kunt deze pakjes afgeven vanaf 12 november (tijdens de openingsuren) in De Zilverberk.

   

  Vragen? 

  Stuur een mailtje naar zonindeschoorsteenprinsenbeek@hotmail.com of bel (bij voorkeur tussen 17 en 19 uur) naar:

  • Ella van Hulst, Gemetjes 15, tel. 076-5 41 79 05;
  • Godelief Snijders, Overveldsestraat 21, tel. 076-5 41 21 33.
  Donderdag 08 november 2018
  PrinsenbeekZonnebloemSinterklaas
  Reacties
 1. Iets gebeurd in ons dorp?
  Een aankondiging?
  Stuur uw nieuws en foto's s.v.p. naar de redactie.