Groenrijk vaderdag
 1. Diefstal fietsen bij station

  Bij station Breda-Prinenbeek zijn afgelopen weken verschillende fietsen gestolen uit de stalling. De laatste die bij de politie is gemeld, is afgelopen maandag meegenomen.
  Diefstal fietsen bij station
  (Foto: Politieteam Weerijs)

  Dat was ook de dag dat een inwoner van Prinsenbeek de politie inschakelde voor een verdachte situatie in de fietsenstalling. Het ging om een man en vrouw van rond de veertig jaar die zich daar vreemd gedroegen. De politie kwam ter plaatse en heeft de man aangesproken, aldus de melder, die dorpsgenoten wil waarschuwen voor mogelijk fietsendiefstal bij het station.

   

  In augustus werd bij de politie melding gedaan van diefstal aan Prinsenbeekse zijde van in totaal vier fietsen. Mogelijk zijn er bij het station meer fietsen gestolen, waarover de politie niet is geïnformeerd.

   

  De politiewoordvoerster benadrukt dat het belangrijk is om melding te maken. ,,We vinden regelmatig fietsen terug, soms een hele partij in een schuurtje of zo. Dan is het handig als die matchen met gestolen fietsen, zodat de eigenaren kunnen worden geinformeerd.’’

  Woensdag 16 september 2020
  Prinsenbeekstationfietsendiefstalpolitie
  Diefstal fietsen bij station
  (Foto: Politieteam Weerijs)
  0
  Reacties